Experiència SAGARDI

Ruth Reyes

Central de Reservas


"Formar part del Grup Sagardi és formar part d'una empresa amb iniciativa i molta personalitat, és una empresa amb ànima i cada un dels que treballem aquí fem que això sigui possible. Sens dubte una empresa on créixer tant professionalment com personalment, tota una experiència gratificant dia rere dia. "

Miquel Farín

Responsable de implantación gastronómica en ámbito internacional en Actualmente en Santiago de Chile


Romanticisme seria la paraula més propera que tinc per definir el que significa per a mi pertànyer a aquesta empresa:


Estic a càrrec dels projectes internacionals, donant a conèixer els ideals, la gastronomia i els valors que Sagardi em transmet a mi, generant a cada país un model diferent, nou, sincer i fresc, tant en les seves idees com al seu dia a dia , amb el treball i la seva manera d'entendre la gastronomia, el significat de seure a una taula i la importància que atendre-la. De transmetre i ensenyar d'una manera moderna una gastronomia ancestral i honesta, que es basa en coneixement i passió sent la sensibilitat la seva pedra angular.


Quan estic en un altre país molta gent em fa la mateixa pregunta: "- Que fa un xef català en una empresa basca???? -" Jo no puc evitar riure i els explico que per a mi el més important no és d'on véns i on ets, sinó sentir-te inspirat i identificat amb el que fas cada dia.