Patrocini Euskal Herria Sona 2013

Per segona vegada SAGARDI Cuiners Bascos, corresponent amb la seva clara visió de promulgar la cultura basca, patrocina el Festival EH SONA 2013. En la seva setzena edició el EH SONA s’ha consolidat com la plataforma de difusió de la música basca a Barcelona i Catalunya amb un festival destinat al públic català per descobrir grups, artistes i estils musicals que van més enllà dels que es relacionen amb el País Basc.
 

Al 2013 l'Euskal Herria Sona (EH Sona) ha apostat per un nou salt qualitatiu: anar més enllà de la ciutat de Barcelona i portar la música basca a altres municipis de Catalunya; entre els artistes destacats van participar: Berri Txarrak , Delorean i Fito & fitipaldis.
 

Aquest any hem col·laborat, igual que en l'edició anterior, posant a disposició del públic els nostres restaurants, productes i el nostre ampli domini de la cultura culinària del País Basc;distingint, a més, amb beneficis especials als socis del Club TXAPELDUN que han tingut una gran acollida entre els més de 6,000 socis del Club.