Avís Legal


POLÍTICA DE PRIVACITAT


Protecció de dades de caràcter personal
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, (LOPD), qualsevol dada de caràcter personal que ens faciliti l’Usuari com a conseqüència de l’accés a determinats serveis d’aquest lloc web serà incorporada automàticament a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, per la qual cosa no serà compartida amb tercers i serà tractada conforme a la nostra Política de Privacitat que es detalla en aquesta web.


Web beacons
Aquest lloc pot albergar també web beacons (també coneguts per web bugs). Els web beacons solen ser petites imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles, col·locades dins del codi font de les pàgines web d’un lloc. Els web beacons serveixen i s’utilitzen de manera similar a les cookies. A més a més, els web beacons se solen fer servir per mesurar el trànsit d’usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d’un lloc.

Podeu trobar-ne més informació a: http://es.wikipedia.org/wiki/Web_bug


Tercers
En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de manera anònima o agregada amb tercers, com ara anunciants, patrocinadors o auditors, amb l’única finalitat de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades d’acord amb la regulació vigent.
Aquest lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden fer servir cookies o web beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment, utilitzem les solucions següents per mesurar el trànsit d’aquest lloc. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades amb aquesta finalitat a:

• Google (Analytics): http://www.google.com/intl/es_ALL/privacypolicy.html


Enllaços a altres llocs web d’interès
Per tal de proveir l’Usuari de més informació referent a l’àrea d’operació de l’empresa oferim enllaços a altres llocs web per al benefici, necessitat o interès del Client/Usuari. No ens fem responsables del contingut que es faciliti o s’inclogui en qualsevol lloc web independent, incloent-hi qualsevol reclam publicitari o de pràctiques comercials. Tot i que protegirem la informació que es troba al nostre lloc web, no podrem controlar ni assumir cap responsabilitat per les polítiques de privacitat dels llocs web de tercers; les seves pràctiques de privacitat i mesures de seguretat no estan en cap cas sota la nostra responsabilitat.

 

Canvis en la política de privacitat
En cas que modifiquem aquesta Política de Privacitat, es respectaran la legislació vigent i la protecció de dades, publicant una notificació al lloc web perquè els Usuaris puguin assabentar-se de qualsevol canvi en el tipus de dades que recullen i/o les finalitats del tractament i/o les cessions a tercers. En cap cas, qualssevol de les modificacions d’aquesta Política de privacitat afectaran, per si mateixes, l’elecció que els Usuaris hagin formulat pel que fa a la manera com podem fer ús de les seves Dades Personals. Si en qualsevol moment decidim fer ús de les Dades Personals dels Usuaris de manera diferent a l’establerta en el moment de la seva recollida, ho notificarem via correu electrònic sol·licitant-ne el consentiment de cada un dels Usuaris.AVÍS LEGAL


Aquest lloc web proporciona informació corporativa sobre Grup SAGARDI, així com les seves marques i serveis, englobats sota la raó social SAGARDOTEGI SL.


Propietat Intel·lectual
Els continguts d’aquest web, incloent-hi, entre d’altres, imatges, logotips, animacions, textos o aplicacions informàtiques, siguin quins siguin el seu format, llenguatge de programació i forma de representació, així com el nom de tots els dominis associats, són propietat de Grup SAGARDI, o se n’han adquirit els drets corresponents dels seus propietaris, i estan protegits per les lleis i tractats internacionals en matèria de propietat intel·lectual i, si s’escau, industrial, així com per la normativa reguladora dels noms de domini.

Se’n permet la utilització o reproducció, total o parcial, sense ànim de lucre, dels continguts sempre que se’n faci constar la font i s’hi inclogui un hipervincle a aquesta web, i en els casos permesos en els articles 31 a 34 de la Llei de Propietat Intel·lectual (Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril). Queda prohibit l’ús de marcs (frames) o qualssevol altres mecanismes destinats a ocultar l’origen o font dels continguts, qualsevol ús, transformació o explotació d’aquests amb finalitats comercials, promocionals o contràries a la llei, moral o ordre públic, que puguin lesionar els interessos o perjudicar la imatge de Grup SAGARDI o de tercers legítims, que constitueixin competència deslleial o, en general, en contra del que disposa aquest document.